Laatste Nieuws

Vier nieuwe projecten bij Businesspark Haaglanden

 

Tijdens het ondernemersontbijt op donderdag 1 juni op de Provada is de komst van vier nieuwe bedrijven op Businesspark Haaglanden bekrachtigd. Businesspark Haaglanden is een samenwerking van gemeenten en bedrijvenschappen in de regio Haaglanden.

Voor de meeste bedrijven was de doorslaggevende factor, naast de gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen, de proactieve houding van de deelnemende gemeenten en schappen.

Vier nieuwe projecten bij Businesspark Haaglanden

Pijnacker-Nootdorp

In Pijnacker-Nootdorp ontwikkelt Van der Kooy Vastgoed bedrijfsverzamelgebouwen met units tussen 60 en 120m2 op bedrijvenpark Boezem-Oost. De eerste fase is op één unit na verkocht en wordt binnenkort opgeleverd. Het is een representatief gebouw met showroomunits aan de wegkant. Op 26 juni is er een open dag met vooraankondiging voor de tweede fase. Naar verwachting wordt in oktober 2018 gestart met de bouw. De locatie is goed bereikbaar via de A12, A13 en N470 en wordt door de aanleg van de nieuwe Oostelijke randweg in 2018 nog beter bereikbaar.

HarnaschPolder

Op de HarnaschPolder wordt een viersterren Van der Valk hotel ontwikkeld. Het hotel komt aan de oostzijde van de recent doorgetrokken A4, ter hoogte van afslag 12 (Delft / Den Haag-Zuid). Door de ligging van bedrijventerrein Harnaschpolder aan de A4 tussen Delft, Den Haag en het Westland is dit een geweldige locatie voor de realisatie van een nieuw hotel. Het hotel gaat ruimte bieden aan circa 136 hotelkamers, de begane grond en eerste verdieping wordt ingericht met een restaurant/bar alsmede multifunctionele (vergader- en congres)zalen en Wellness faciliteiten. Het hotel opent naar verwachting in 2019 de deuren.

Rijswijk en Heembouw

De gemeente Rijswijk en Heembouw hebben tijdens de Provada twee overeenkomsten gesloten. Allereerst een symbolische handtekening voor start van de de laatste fase van Harbour Village op de Plaspoelpolder. Een nieuw project is De Comphaan. Op bedrijventerrein ’t Haantje gaat Heembouw in vier fasen een aantal bedrijfsverzamelcomplexen realiseren. Samen gaan die voorzien in 71 bedrijfsunits van diverse afmetingen.

 

Meer informatie

Er zijn nog enkele kavels beschikbaar op de terreinen van Businesspark Haaglanden. Meer informatie over de beschikbaarheid en ontwikkelmogelijkheden is te vinden op www.businessparkhaaglanden.nl.
Terug
vrijdag 2 juni 2017 08:59:02 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob