Laatste Nieuws

Bouw "De Generaal" stap dichterbij

 

De ontwikkeling van ‘De Generaal’ in Rijswijk is een stap dichterbij gekomen. Wethouder Ronald van der Meij en Aertgeerts Bouw B.V, vertegenwoordigd door Leon Aertgeerts, ondertekenden dinsdag 30 mei tijdens de vastgoedbeurs PROVADA de afspraken voor het ontwikkelen van het voormalig hoofdkantoor van de Belastingdienst aan de Steenvoordelaan.

 

Bouw "De Generaal" stap dichterbij

Het kantoor ondergaat een transformatie tot woongebouw. De bouw van dit woongebouw markeert de uitwerking van de gebiedsvisie In de Bogaard en omgeving. In de gebiedsvisie is een van de pijlers hoofdstedelijk wonen in het stadscentrum. Met de beoogde transformatie ontstaat een kwalitatieve wooninvulling voor het gebied. Niet alleen het vastgoed krijgt een kwalitatieve impuls, ook de nieuwe inwoners zorgen voor extra koopkracht en bezoekers in het winkelcentrum.

Voor De Generaal is een bouwplan ontwikkeld voor transformatie naar woningen, horeca en commerciële ruimte. Het gebouw biedt straks ruimte aan 200 huur- en koopwoningen, met oppervlaktes variërend van 70 tot 142 m2.  Met de ondertekening komt de realisatie van het plan weer een stap dichterbij.
Terug
donderdag 1 juni 2017 08:52:18 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob