Laatste Nieuws

Onderscheiding voor Kees Schaap

 

Zaterdag 20 mei ontving Kees Schaap op voetbalvereniging Te Werve een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Michel Bezuijen.
 

Kees Schaap is ruim zestig jaar lid van voetbalvereniging Te Werve. Jarenlang speelde hij in het eerste elftal. De oud-voetballer was ruim tien jaar als leider en trainer betrokken bij verschillende jeugdelftallen en was eveneens actief als scheidsrechter. Sinds 1990 doet hij vrijwilligerswerk voor de club. Buiten het veld zorgde Schaap dat de verenging kantoormeubilair kreeg.

Onderscheiding voor Kees Schaap

Schaap is één van de voortrekkers van de werkploeg om de noodzakelijke onderhoudsklussen, schoonmaakwerkzaamheden en schilderwerken bij Te Werve uit te voeren. Voor het eerste elftal zorgt hij voor de wedstrijdkleding en trainingsspullen. Ook bestuurlijk draagt hij zijn steentje bij. Hij ontvangt bezoekende clubs en de KNVB scheidsrechter. Bij uitwedstrijden is hij als afgevaardigde van het bestuur te vinden in de bestuurskamer.

Schaap is voor de club de bruggenbouwer en netwerker. Zo zorgde hij ervoor dat voetbalvereniging Te Werve een bedrag uit het Shell vrijwilligersfonds kreeg.
Terug
dinsdag 23 mei 2017 08:27:02 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob