Laatste Nieuws

Senioren Woonbeurs

 

Op zaterdag 20 mei 2017 van 10:00 tot 15:00 uur organiseert de Gemeente Rijswijk een Senioren Woonbeurs in wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1, te Rijswijk.

Op de Senioren Woonbeurs vindt u informatie over bijvoorbeeld veilig wonen in uw huidige woning, over domotica en e-health (praktische hulpmiddelen voor veiligheid en ondersteuning). Maar ook over nieuwe en bestaande woonconcepten en nieuwbouwprojecten geschikt voor senioren.

Wilt u meer weten over wonen in een serviceappartement of zorginstelling of wat de gemeente, zorginstelling of woningcorporatie voor u kan doen? Kortom alle informatie voor wonen voor senioren op één dag op één plek.

Senioren Woonbeurs

Omstreeks 11:00 uur zal wethouder Ronald van der Meij van Stadsontwikkeling, Stadsbeheer en Grondzaken de seniorenbeurs openen. Daarnaast zal ook wethouder Björn Lugthart van Sociale Zaken, Zorg en Volksgezondheid (SZV) aanwezig zijn.

De informatiebeurs is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Er zijn lezingen om 12.00 en 14.00 uur over de woonconcepten: Thuishuis, VivaLib en Knarrenhof.
Terug
donderdag 18 mei 2017 08:18:45 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob